Done For You service

voor de high level ondernemers die…

Hoge prijzen gaan vragen voor hun online training

Hoge kwaliteit willen met hun academie en online training

Echte resultaten willen behalen met hun online training

Done For You programma

In één VIP-dag maken we samen een plan voor je online training.

Daarna ga jij de content schrijven voor je online training.

Er worden storyboards gemaakt. Nu weten we exact wat er gefilmd gaat worden en welke educatieve oplossingen we integreren om je studenten effectief naar hun eindresultaat te brengen.

Het geheim van een inspirerende boeiende online training.

De video en audio opnames van de online training worden ingepland en gemaakt op de gekozen locatie. De video en audio editing wordt gedaan. 

De benodigde grafische materialen worden gemaakt.

 Alles in jouw huisstijl.

Het hele proces wekelijks contact via Skype, messenger en telefoon indien nodig wordt je eigen VA betrokken.

De online academie is extern van je reguliere website. Hij wordt opgezet in jouw huisstijl.

De academie heeft een onbeperkte capaciteit voor trainingen en studenten.


Je e-mailmarketing systeem wordt ingericht (lijsten, formulieren en marketing automations klaarzetten).

Klanten voorbeelden

De online academie met ios app

21 lessen – 21 video’s

135 deelnemers

Vijf creatieve online trainingen van verschillende niveaus.

Onne heb ik ervaren als een creatief, meedenkend persoon. Hij deelt in alle openheid zijn kennis en staat open voor veel vragen die ik had om trainingen online te maken. Wat mij opviel is dat hij oprecht geïnteresseerd is en mij waarde geeft die ik nodig heb om online te kunnen groeien in mijn trainingen. Zijn creativiteit is een surplus voor mij als teacher/kunstenaar. Annemiek de Nijs

Art Academy

Een ebook en extra cadeau opdrachten voor de creatieve kunstenaars. Met social media zijn er diverse lanceringen geweest met FB Live in de zomer en herfst van 2016. 

De online academie met video’s van alle thema bazen. En een echt gethematiseerde Geheim Agenten online training met verjaardagsboek met hoofdpersoon/mascotte Stu.

11 lessen – 11 video’s – Nog niet gelanceerd

Diverse uitnodigingen voor de live trainingen deel 1 en 2 en Optins om kinderen een fantastische ervaring mee te geven. 

De website van Bootcamp4kids met emailmarketingsysteem gekoppeld. 

Onne heeft onlangs een video in elkaar gezet zodat mijn klanten kunnen zien wat ze van de training kunnen verwachten. Ik ben ontzettend tevreden over het filmpje, het geeft precies weer wat mijn klanten kunnen verwachten van de training. Annet Bloema

Oprichter en trainer, Bootcamp4Kids

De academie met screenshots van de training

5 modules – 25 video’s – 25 audio – 40 opdrachten

1e lancering – 35 deelnemers

Diverse handleidingen, ebooks en een echt boek ter ondersteuning van de online training om mensen nog makkelijker naar hun gewenst eindresultaat te helpen.

Aangezien ik een online-academie wilde ontwikkelen voor mijn praktijk voor relatietherapie ben ik met Onne in zee gegaan.

Onne wist mij heel snel wegwijs te maken in de wereld van online-academies. Vanaf het begin coachte hij mij heel gericht: “wat wil ik, hoe wil ik het, wat zijn mijn doelen, wie is mijn target audience…” Coaching die ik nodig had om goede beslissingen te nemen. Onne is erg betrokken bij het proces, vraag regelmatig hoe het gaat en denkt mee. Geeft veel meer waarde dan ik verwacht had. Echt over delivery! Daarbij is Onne mij steeds meerdere stappen voor en bereid me elke keer goed voor op wat komen gaat. Ook leert hij me wat ik uit handen moet geven, en hoe ik mijn kennis juist kan uitbuiten op de gebieden waar mijn kracht ligt. Hij hielp me me comfortabel voor een camera voelen en hielp me me goed uit te drukken ondanks het gebrek aan publiek (en alleen een dode camera voor mijn gezicht).

Onne is een vakman met veel online kennis, erg creatief, super betrokken en het resultaat overtreft mijn verwachtingen!

Ferdinand Bijzet

Relatie Herstel

Duur en prijs

Geef je op voor een GRATIS en geheel vrijblijvend gesprek van 45 tot 60 minuten (t.w.v. € 249,-) waarin we jou wensen en de Done For You service zullen bespreken.

Ambities?

Heb je ambitie om jouw bedrijf een boost te geven, een academie met online trainingen op te zetten om je doelen echt te realiseren en daardoor succesvoller te zijn voor je klanten? Dan ga ik graag met je in gesprek. Laat je je gegevens achter?

Aanmelding gesprek

Ik heb Onne leren kennen als bijzonder vriendelijk en behulpzaam, vakbekwaam en bijzonder creatief. Daarom is hij DE persoon waar je moet zijn wanneer je een online academie met trainingen wilt starten. Karin van Toor

Coach, Musica edu arta