De gast in deze podcast

Bas van Pelt gelooft dat jij een verschil kunt maken in onze wereld. Als jij gelooft in jezelf, durft te staan voor je ideaal, en bereid bent om er echt voor te gaan, kun je alles bereiken wat je wilt.”

In zijn werk als spreker en als coach leert hij je hoe je jouw ideale leven kunt leven. Hij laat je zien hoe je je droom kunt realiseren. Je leert hoe je het geloof in jezelf te versterkt, je mindset en je drive ontwikkelt en hoe je de beperkende overtuigingen die je zijn aangeleerd kunt loslaten. Hij geniet als als jij in je kracht komt. Zijn motto: Durf te dromen, geloof in jezelf en ontdek je ware potentie.

Favoriet uitspraak uit dit interview

Elk stukje dat ik van mezelf laat zien, is pas relevant als ik het gebruik in een context waarin dat iemand iets aan heeft. Dus met alles wat je van jezelf toont is het belangrijk dat je weet waarom je het toont en wat je er mee wilt bereiken.

Wat ga je leren

In dit interview geeft hij hele duidelijke stappen die jij (als therapeut) kunt gaan nemen als je net start met ondernemen of als je even de grip kwijt bent en niet de resultaten haalt die je hoopt te behalen.

Connect met Bas van Pelt

Website – Linkedin – Facebook – Youtube

Bedankt voor het luisteren

Deel je gedachten:

  • Laat een commentaar hieronder achter voor Bas of Onne.
  • Stel een vraag over de podcast
  • Deel deze podcast op Twitter, Facebook of Pinterest

 Help mee en maak deze podcast groot

Laat hiervoor een eerlijke review achter op ITunes. Jouw rating (aantal sterren) en review helpt enorm. Ik lees ze allemaal. Subscribe op iTunes (Iphone) of op Sticher (Android) en je ontvangt automatisch de podcast uitzendingen.

Speciale dank voor Bas van Pelt in deze podcast. Tot de volgende podcast!

Wil jij ook geïnterviewd worden laat dit dan weten door een mailtje te sturen naar onne@videocursusonline.nl Misschien ben jij wel de volgende gast in deze podcast. Bedankt voor het luisteren en vergeet niet om elke dag iets nieuws te leren.

DOWNLOAD HIER DE COMPLETE TRANSCRIPTIE VAN DEZE AFLEVERING