Over VideoCursusOnline

Over mijOns virtueel team

Over mij

 

Ik ben Onne Kierkels, trotse vader van twee zoons, gelukkig getrouwd en behulpzaam, enorm bedreven en zeer creatief. Een paar jaar geleden stond ik zelf in jouw schoenen en sloeg ik het pad in van online trainingen. Dat was een hele uitdaging. Ik las heel veel, maakte lijstjes, vond methodes en ging uiteindelijk aan de slag. Nu kan ik zeggen dat ik zelf heb ontdekt wat de beste manier is om online trainingen te maken. Al die uren zelfstudie, onderzoeken, keuzes maken, ontwerpen, schaven en weer opnieuw beginnen hebben mij gebracht tot mijn huidige visie. Voor mij zijn er al heel veel kwartjes gevallen en nu passen de puzzelstukjes in elkaar.

Van jongs af aan ben ik al bezig geweest met creëren, innoveren en leren. Ik doe waar ik goed in ben en dat komt allemaal samen in VideoCursusOnline. Sinds 1,5 jaar help ik met succes ervaren coaches, trainers en therapeuten met het maken van inspirerende en boeiende online trainingen waar mensen echte resultaten mee behalen.

 

Mijn why

Ik help ervaren mensen om hun kennis en vaardigheden te delen met de wereld. Hoe meer mensen ik kan helpen met het delen van hun missie hoe meer mensen ik indirect help. Het is mijn doel om 100.000 mensen te helpen een transformatie te ondergaan door het volgen en uitvoeren van de lessen in een online training. Dit zijn een hele hoop mensen. Ik ben er van overtuigd dat in de toekomst alle kennis en vaardigheden beschikbaar komen voor iedereen in de wereld. En dat jezelf kunt kiezen op welke manier je deze kennis tot je neemt. Dit kan zijn tekst, audio, video of wat voor manier dan ook.

 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun kennis en vaardigheden te delen, terwijl ze zichzelf alleen bezig houden met waar zij goed in zijn. Zo maken we samen de wereld nog mooier.

Abonneer op Online Training Podcast Nederland

Speciale werkwijze

Mijn werkwijze is gebaseerd op mijn geloof in leren, delen en altijd jong van geest blijven. Dat laatste komt vast omdat ik vroeger als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener werkte met kleine kinderen. Die ervaring in combinatie met de opleiding Fotografie en Grafisch Vormgeving vormt de basis van VideoCursusOnline. Daarin komen mijn kwaliteiten samen.

Sinds 2015 werk ik met het beste platform. Een platform dat betrouwbaard, mooi en zeer gebruiksvriendelijk is. Het is dé alles in een oplossing die je tijd, geld en energie bespaart en zeer zeker oplevert. Ik werk graag met drag-en-drop software omdat ik me zo kan concentreren op de inhoud en niet op de techniek. Dat bied ik jou ook met de Done For You service. Het is namelijk belangrijk dat het systeem dat je gebruikt voor jouw werkt en niet andersom.

Naast mijn oplossing om de techniek te overwinnen heb ik ook mijn eigen 5 stappen model ontworpen. Met dit model werk ik op de meest effectieve en efficiënte wijze aan een online training. De belangrijkste aandacht gaat uit naar het inzetten van educatie in de online training. Educatie verhoogd de waarde van je online training en hiermee help je de student echt naar resultaat. Hij/zij ondergaat een ware transformatie bij het volgen van de online training.

Ik coach, geef je inspiratie, energie en prikkel je creativiteit. Met trainingen, blogs en video’s geef ik jou op een eerlijke en eenvoudige manier advies. In de Done For You service gaat mijn service nog verder. We voeren ook gesprekken en ik coach jou, want ik hou van een persoonlijke aanpak! Zie het als een persoonlijke samenwerking die uitbloeit tot een volledige online business met online trainingen!

Coaches, trainers en adviseurs

Misschien wil je weten waarom ik graag werk met coaches, trainers en adviseurs. Dat is eigenlijk heel simpel. We lijken op elkaar, want ook ik wil mijn kennis en vaardigheden doorgeven. Ik geloof namelijk in een wereld waar we van elkaar leren en waar we samen verder groeien. Daarbij is internet een perfect middel om lesmateriaal op maat aan te bieden.

Divers virtueel team

In eerste instantie werk je direct met mij, maar indien het wenselijk of noodzakelijk is, kun je op diverse gebieden gebruikmaken van de expertise van mijn teamleden. Ik heb teamleden op het gebied van VA (Virtuele Assistentie), Copywriting (tekst), Video opnames (Camera man en apparatuur) en Websites bouwen (vormgeving en techniek).

Ons virtueel team

Kitty Weijers

Kitty Weijers

Virtueel Assistent

Meer over Kitty

Cilla Schot

Cilla Schot

Copywriter

Meer over Cilla

Sebastiaan Spijker

Sebastiaan Spijker

Video director

Meer over Sebastiaan

Frank Bogaard

Frank Bogaard

Websitebouwer

Meer over Frank