Strategiegesprek

Individuele strategiesessie: 4 super strategieën waarop een online programma jouw businessmodel online verder kan ondersteunen (telefonisch, 45-60 minuten)

 Als je elke dag hard werkt, resultaten haalt maar toch het gevoel hebt dat je nog meer had kunnen doen…dan ben je niet de enige. Veel coaches, trainers en adviseurs hebben een eigen methodiek en vinden dat ze zelf altijd fysiek aanwezig moeten zijn. Maar dat laatste is ook exact wat jou klemzet in je groei en zeker ook in je tijd.

Als je echt je droom wilt waarmaken, als je je echt kan focussen op een succesvol bedrijf en voornamelijk het werk doet wat je het allerliefst doet, dan is er een topmanier waarop jij dit kunt gaan bereiken. Door het opzetten van een…business met online trainingen waar jouw klanten echt resultaten mee behalen.

Want je hoeft zelf niet altijd fysiek aanwezig te zijn om je methodiek te laten werken. Ook jij kunt je tijd besparen en zelfs tijd winnen, zonder dat je klanten hier nadeel van ervaren. Ze gaan juist voordeel ervaren want je bent beschikbaar met je online training op momenten dat zij dat willen en op manieren die zij willen.

Wil je dit ook bereiken?

Doe dan mee aan mijn individuele strategiesessie “4 super strategieën waarop een online programma jouw businessmodel online verder kan ondersteunen”. In deze telefonische sessie van 45-60 minuten krijg je de volgende resultaten:

➢ Je krijgt een deskundig oordeel over jouw kansen
➢ Je krijgt inzicht in het proces van een business met online trainingen
➢ Je krijgt duidelijkheid over de keuzes die je gaat maken.
➢ Je krijgt nieuwe, uitdagende ideeen en inspiratie
➢ Je krijgt 4 super strategieën waarop een online programma jouw businessmodel online verder kan ondersteunen
➢ Je leert welke eerste stap je kunt zetten om snel in actie te komen

Samen nemen we jouw situatie onder de loep. We bespreken ideeën, stappen en strategieën om te kijken hoe jij een business met online trainingen kunt bouwen. Ik geef je advies en voorbeelden zodat jij precies voor je ziet hoe je meer mensen online écht verder kunt helpen, meer vrije tijd creëert en meer inkomsten genereert met je eigen methode.

De investering voor deze sessie bedraagt 249,- euro excl, echter als je je NU opgeeft is deze sessie voor jou geheel GRATIS en natuurlijk vrijblijvend.

Als je mee wil doen aan deze gratis 45-60 minuten, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan een e-mail waarin enkele vragen staan die je gaat beantwoorden voor het gesprek, zodat we beiden beslagen ten ijs komen.

Geen business, geen idee en geen online training zijn hetzelfde.

Onne is een gepassioneerde mensen helper. Hij begint niet gelijk met het aanbieden van zijn diensten, maar kijkt eerst hoe zijn potentiële klant in elkaar zit en op welk niveau van persoonlijke ontwikkeling hij/zij zit. Zo kun je een zeer interessant eerste gesprek met Onne hebben, zonder dat je gelijk zakelijk hoeft te zijn.

Andine van Dijk

Nails by hand

Duur en prijs

Geef je op voor een GRATIS en geheel vrijblijvend strategiegesprek van 45 tot 60 minuten (t.w.v. € 249,-).

Ambities?

Heb je ambitie om jouw bedrijf een boost te geven, een business met online trainingen op te zetten om je doelen echt te realiseren en daardoor succesvoller te zijn voor je klanten? Dan ga ik graag met je in gesprek. Laat je je gegevens achter?