VIPdag – In een dag een gedegen plan maken voor een inspirerende boeiende online training

Ben jij een ervaren (in visie, kennis en een emaillijst) ondernemer, coach, trainer of therapeut? Heb je al een programma met Live elementen en wil jij ook in jouw programma, onderdelen online kunnen aanbieden? Lees dan even verder

Wil of heb jij een online programma en …

• Wil je hoge prijzen vragen voor je online programma?
• Wil je online hoge kwaliteit bieden aan je klanten?
• Wil je een hoge betrokkenheid in je online programma?
• Wil je erop vertrouwen dat je klanten stappen maken in hun online leerproces?
• Wil je dat klanten je bedankjes sturen over wat het online programma ze gebracht heeft?
• Wil je dat klanten door deze ervaring beslissen dat ze verder met je willen in je high-end programma?
Word jij enthousiast en warm van binnen? Dan is deze VIPdag iets voor jou.

Wat levert deze VIPdag mij op als ik nog GEEN online programma heb?

In deze VIPdag krijg je inzicht in mijn methode die ervoor zorgt dat jij hoge prijzen kunt vragen voor een online training die kwaliteit uitstraalt, inhoudelijk sterk is, die klanten uitnodigt om meer te leren bij jou en die weinig tijd kost om te updaten en bij te houden.

Aan het einde van de VIPdag ga je naar huis met een plan om je online training zo inspirerend en boeiend te maken dat je klanten graag de training helemaal doorlopen en jij en je klant de gewenste resultaten behalen. Het is een gedegen plan voor een online training die echt waardevol wordt.

Wat levert deze VIPdag mij op als ik WEL al een online programma heb?

Misschien heb je al een online training en merk je dat jij en je klanten niet de gewenste resultaten behalen met deze training. Dan is deze VIPdag ook voor jou. In één dag gaan we bekijken waar het aan ligt dat deze training niet werkt. Ik doe je een verandervoorstel en ook jij gaat naar huis met een plan om je online training zo inspirerend en boeiend te maken dat je klanten graag de training helemaal doorlopen en resultaat behalen.

Aan het einde van de VIPdag durf jij hoge bedragen te gaan vragen voor je nieuwe online programma. Je ziet weer perspectief en vertrouwd erop dat ook jij online grote resultaten kunt bereiken.

Meldt je nu hieronder via het contactformulier aan voor een gesprek met mij

 

Abonneer op Online Training Podcast Nederland